Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Prostiknak adták ki budapesti lakásaikat

Prostiknak adták ki budapesti lakásaikat

Egy 33 éves szurdokpüspöki férfi és élettársa, egy 29 éves pécsi nő megegyezett öt nővel, hogy a pár által bérelt budapesti lakásokban prostitúciós tevékenységet folytathatnak. A nők 2017. március 19-én és az azt megelőző időszakban ügyfelenként fizettek a férfinak és társának, attól függően, hogy a vendég mennyi időt töltött a lakásban. A prostituáltakat internetes oldalakon hirdették, valamint a nők által fizetett pénzből kitartatták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a nőt 2017. október 16-án, a férfit 2017. október 27-én hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök az öt rendbeli prostitúció elősegítése, valamint kitartottság miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

(Police.hu)