Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mégis beperli Trumpot a pornós talán-szeretője

Mégis beperli Trumpot a pornós talán-szeretője

Stormy Daniels mégis bepereli az amerikai elnök Donald Trumpot, miután állítása szerint az a titoktartási szerződés igazából nem is érvényes, hiszen Trump például nem írta alá. A pornószínész ezek szerint már nyíltan állítja ,hogy 2006 és 2007 között viszonya volt az akkor még csak ingatlanmágnásként és tévésztárként üzemelő Trumppal, aki természetesen házas volt közben.

A Fehér Ház egyelőre semmit nem reagált.

Az amerikai elnök magánügyvédje nyilatkozatot adott ki múlt hétenarról, hogy saját pénzéből 130 ezer dollárt fizetett hallgatásáért annak a pornószínésznőnek, akivel állítólag – az akkor még csak ingatlanmágnás – Donald Trump szexuális kapcsolatot létesített 2006-ban. A The Wall Street Journal című lap azt állította egy januári cikkében, hogy Michael Cohen ügyvéd 2016 októberében juttatta el Stephanie Cliffordhoz a pénzt abból a célból, hogy a pornóiparban Stormy Daniels néven ismert színésznő ne beszéljen nyilvánosan a viszonyról a választási kampány idején.

(via NBC)