Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nagy Bandó András: Előre félek attól, ami a következő négy évben vár ránk

Nagy Bandó András: Előre félek attól, ami a következő négy évben vár ránk

A posztja elején leltárt készít Nagy Bandó, mint írja: “Attól a „rendszertől”, amit a nyakunkba varrt (Orbán), undorodom, éppúgy, mint attól a nyolc év alatt elborzasztó formát öltött, önjáróan szaporodó, mérges gombaként növekvő hazugsághalmaztól mely el-borítja ezt az országot, a hazámat, ha tetszik: hazámnak összekoszolt maradékát. Irtózom a gyalázatossá nőtt szervilizmustól, a lakájmédiáktól, a szétvert demokrácia helyén pöffeszkedő illiberálisnak titulált, demokrácia-ként tetszelgő diktatúrától. Iszonyodom a kommunista módra bebetonozott, többpártrendszer látszatában fogant egypártrendszertől, a Patyomkin demokráciától, meg a lejtős pályára tervezett, csalással fölérő választási rendszertől.”

A folytatás sem túl pozitív: “Undorodom a vagyonossá tett családtagok, rokonok, barátok, talpnyalók, és azok családtagjainak, rokonainak, barátainak és talpnyalóinak az erkölcstelenségétől és elvtelenségétől. Megvetem a méretre szabott rendszert, mely előnyöket ad és hátrányba hoz, mely az oktatáspolitikájával elérte, hogy fazonírozott, egyen agyú, az illiberátor számára használható polgárokat termeljen ki. Elkeserít az egészségügy helyzete, legfőképp dühít, hogy ezrek halhatnak meg a várólistákon „elért helyezésükből” adódóan.

Visszataszítónak tartom a következmények nélküli országot, és nehezen viselem a stupid, ostoba, a magyar nyelvet minősíthetetlenül használó illiberális kormányfői szócsövek fogalmazás gátlóval eldadogott megszólalásait, a magukra erőltetett fapofával előadott hazudozásaikkal együtt. Ezek mára odáig süllyedtek, hogy már a gyros árusok és a kebabosok büféiben is a Soros terv megvalósulását és a migránsokká lett menekülteket látják, kevesellve a legtöbbször égett olajszagtól bűzölgő, zsírban tocsogó, „magyaros” lacikonyhákat.”

A megoldást abban látja a humorista, ha mindenki elmegy szavazni, mint írja: “Kesergek amiatt, amit eddig tapasztaltam, és előre félek attól, ami a következő négy évben vár ránk, magyarokra, és hazánkra, Magyarországra, ha nem szedjük össze magunkat, és nem nyomjuk le ezt az öntelt, dölyfös, elbizakodott szövetkezetet. Van remény! Vásárhely megmutatta!

Megmutatták a vásárhelyiek, hogy mit kell tennie a tisztességes magyaroknak: széthúzás és megosztottság nélkül, a Fideszes jelölttel szemben egyetlen közös jelöltet állítva ringbe szállni, és MINDENKINEK EL KELL MENNIE SZAVAZNI!

A Fidesz választóinak létszáma évek óta „állandó”, a kiderült gazságok miatt csökkenőben van. Ezt fölülmúlni csak úgy lehet, ha nem egymás ellen, hanem egymásért teszünk.”

Posztja végén kitér a békemenetre is: “Az 5-ös számú tagkönyv tulajdonosa erőfitogtatást tervez március 15-re: ismét vonul majd a békemenet. Sokan lesznek, biztosan, de ami igazán rangot adhat ennek a forradalmi gyaloglásnak, az, ha a molinót szorongatók között, az első sorban ott lesz Orbán apja, Mészáros, Garancsi, Tiborcz és neje, Lázár gyereke és ügyvédje, Kósa édesanyja, Rogán, rezsiszilárd, és mind-mind, akik hálával tartoznak az illiberátornak. Legokosabb lenne, ha az egészet este indítanák, és a menet megvilágítását az Elios végezné. Garantált sötétség.”

Akit érdekel a teljes poszt, itt elolvashatja: