Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A konyhaasztal mellől kért bocsánatot Lázár János

A konyhaasztal mellől kért bocsánatot Lázár János

Lázár János választókörzetének egyik kis falujában, a Csongrád és Békés megye határán fekvő Csanádalbertiben tért be egy házaspárhoz. A HírTv beszámolója szerint a közmunkásként dolgozó asszony a miniszter szemébe mondta, hogy megbántotta január végi kijelentésével, amikor azt mondta egy lakossági fórumon, hogy a közmunka mellett nincs idejük lopni az érintetteknek.

“Nagyon sokat dolgoznak a közmunkások. Itt például, ebben a faluban, az én városomban is, senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett. Voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket másképp egészítették ki. Ezt kár eltagadni, az én mondatom nem volt jó, megsértettem sok embert szándékomon kívül, bocsánatot kértem sok mindenkitől” – fogalmazott Lázár János.