Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Véget ért a szomorúság: Vajna Tímea újra boldog, végre megint nagyon drága ruhákban pózolhatott

Véget ért a szomorúság: Vajna Tímea újra boldog, végre megint nagyon drága ruhákban pózolhatott

Bizonyára emlékeznek, mennyire szomorú volt Vajna Tímea, amiért nem volt pénze új ruhát venni a január elején lezajlott Golden Globe díjátadójára, és kénytelen volt azt a Dior ruhát viselni, ami egyszer már rajta volt, méghozzá a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon. Ha mégsem emlékeznek, akkor itt felfrissíthetik emlékeiket:

Szomorúság: Vajna Tímeának nem volt pénze új ruhára

Szomorúság: Vajna Tímeának nem volt pénze új ruhára Andy Vajna kormánybiztos felesége, Vajna Tímea is ott volt a hétvégén a Golden Globe-díjátadón, de nem csatlakozott azok közé a sztárok közé, akik minden jeles alkalomra új méregdrága estélyit vesznek. Vajna Tímea ugyanazt a Dior ruhát viselte, amit tavaly a Cannes-i filmfesztiválon is hordott.

Na de most úgy tűnik, teljesen helyre állt a rend, vagyis Andy Vajna visszatalált feleségéhez, legalábbis ezt jelzi, hogy Vajna Tímea Versace és Gucci ruhában lejtett Los Angelesben. A fekete Versace ruhát az Oscar-gála előestéjén viselte, büszkén meg is mutatta Instagramján:

És mivel a fenti fotó nem lett túl jó, ráadásul csak hátulról mutatja a ruhát, ezért Tímea közölte azt is, hogy szüksége volna egy fotósra:

De csak egy gitározó kiscicát kapott a vállára:

Majd következett a másnap, a 90. Oscar-gála, ahol már nem Versace, hanem Dior ruha fokozta Tímea örömét:

Szóval úgy tűnik, minden rendben, még akkor is, ha Andy sehol:

Viszont látásra!