Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán Ráhel nem jár az új magyar turisztikai reformról szóló megbeszélésekre

Orbán Ráhel nem jár az új magyar turisztikai reformról szóló megbeszélésekre

Pedig elméletileg „saját területükön kiemelkedő szakemberek” segítik a stratégia kialakítását. Most a Kistücsök étterem tulajdonosa árulta el, hogy nem találkozott még a legidősebb Orbán-lánnyal.

Ahogy mi is közzétettük, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán szombat délután az M1 csatorna Itthon vagy! című műsorának vendége volt, és első alkalommal beszélt részletesen arról, hogy kik és milyen formában fognak majd hozzá a magyar turisztika nagy reformjához.

A segítők közt említette Orbán Ráhelt is. A kormányfő lányának turisztikai érdeklődése persze nem újdonság, de ez az első alkalom, hogy az ügynökség vezetői elismerik, hogy Orbán Ráhel is részt vesz a stratégiaalkotásban.

Azonban most a Hír Tv-nek azt mondta Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa, aki maga is részt vesz a projektben, hogy a legidősebb Orbán-lánnyal még nem találkozott a megbeszéléseken.

„Én személy szerint Orbán Ráhellel nem tárgyaltam erről, tehát ő nem volt bent ezeken az egyeztetéseken. Egyébként nekem nem lenne semmi kifogásom az ellen, hogy ő is amit megtanult az iskolái során, vagy amit látott, elmondja, de mi Guller Zoltánnal dolgozunk ebben, és az ő csapatával” – jelentette ki Csapody Balázs.