Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Legalább két darabot kap az újra rendező Marton László

Legalább két darabot kap az újra rendező Marton László

A Vígszínház zaklatási botrányba keveredett főrendezője, Marton László, akinek mennie is kellett a színháztól miután kvázi beismerte, hogy igazak a róla keringő pletykák, hamarosan újra rendezhet, ráadásul legalább két darabot is.

Az ATV híradójából kiderült, hogy a Rózsavölgyi Szalonban már egy éve készítik elő Marton új rendezését, hogy folytassák a korábban megkezdett közös munkát. A Rózsavölgyi mellett a veszprémi Petőfi Színházban is rendezhet majd legalább egy darabot a következő évadban, erről is még tárgyalnak, de a színház vezetője, Oberfrank Pál azt mondta.

Marton tehát nem lett kegyvesztett rendező, amin a botrányt kirobbantó Sárosdi Lilla némileg meg is lepődött, nem azon, hogy kap újra munkát, hanem azon, hogy vajon jutott-e így elég idő arra, hogy elkezdjék a szakma megtisztítását, hogy megtörtént-e a szükséges szembenézés a szakmán belül a botrányok után.

(ATV)