Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Durva csalás: 10 jegytulajdonos járt pórul a pesti Rod Stewart-koncert előtt

Durva csalás: 10 jegytulajdonos járt pórul a pesti Rod Stewart-koncert előtt

Nem kis bosszúság érte azt a 10 jegytulajdonost, aki élőben óhajtotta látni a brit rockikont, Rod Stewartot: a Papp László Budapest Sportarénában ugyanis az derült ki, hogy jegyük hamis, s nem tudnak bemenni a rendezvényre. A sértettek a helyszínre érkezve – konstatálva a nem várt fordulatot – rendőrt hívtak és bejelentést tettek, amit a zuglói rendőrkapitányság feljelentésként értékelt és nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen csalás vétség gyanúja miatt – írja a police.hu.

Az adatgyűjtések és a bevezetett nyomozati cselekmények alapján a zuglói nyomozók beazonosították a 24 éves budapesti K. Krisztiánt, akit 2018. február 27-én 14 óra 45 perckor Budapest XVIII. kerületében elfogtak. A férfi lakásán tartott házkutatás során a rendőrök számítógépet és adathordozókat foglaltak le.

K. Krisztiánt – elfogását követően – a rendőrök a zuglói kapitányságra előállították és csalás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.