Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Botoxozás közben derült ki Delhusa Gjon betegsége, Bruce Willis magyar reklámarc lesz – A nagy bulvárszemle

Botoxozás közben derült ki Delhusa Gjon betegsége, Bruce Willis magyar reklámarc lesz – A nagy bulvárszemle

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely úl polgármestere hátradőlhet, miután kiderült, hogy a kormány úgy kitömte a városát a jövőben megvalósuló fejlesztésekkel, abban bízva, hogy a fideszes bástyaváros fideszes marad, hogy az új polgármesternek tulajdonképpen malmoznia is elég, és a városa akkor is szépen fog fejlődni. Mi nem tehetjük meg a lazsálást, ha képben akarunk maradni a bulvárvilág történéseit illetően, úgyhogy íme:

  • A mostanában realitycelebkető Emilióról kiderült, hogy az előző házasságából született gyereke után csak bírósági végrehajtást követően fizette a gyerektartási díjat. Az ügyről Emilio most úgy nyilatkozott, hogy már lezárult, senki sem tartozik senkinek. (Bors)
  • Bruce Willis állítólag a Hell energiaital arca lesz, a hírek szerint már készülnek is a reklámplakátok. Így a figós víz után (Szentkirályi) Magyarországnak lesz bruce-os energiaitala is. (Bors)
  • Senkinek sem kell Győzike villája, ami már 15 éve lakatlan. A mai napig megtalálni ingatlanos oldalakon, de már az eredeti 58 milliós árnak nyoma sincs, 49-ért is azonnal elvihető a teljesen berendezett, viszont erősen zebramintás ház. (Blikk)
  • Botoxozás közben derült ki, hogy Delhusa Gjont műteni kellett. A 64 éves zenész elment egy plasztikai sebészetre, hogy kicsit kisimíttassa az arcát egy fellépése előtt, amikor a sebésznek feltűnt, hogy nem a ránc a zenész legnagyobb problémája. Talált a homlokán egy zsírdaganatot, amit azonnal kiműtött, szerencsére kiderült, hogy jóindulatú elváltozásról volt szó. (Blikk)

Borítókép: Delhusa Gjon / Facebook