Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bíróságon harcol egymással a gyerekért Berki Krisztián és Hódi Pamela

Bíróságon harcol egymással a gyerekért Berki Krisztián és Hódi Pamela

Berki Krisztián és Hódi Pamela néhány hónappal ezelőtt szakítottak egymással, és eleinte azt hitték, hogy meg tudják majd beszélni, hogy mi legyen a közös, négyéves kislányuk sorsa, ki milyen gyakran és mennyi időt tölthessen vele, de nem így történt, úgyhogy bíróságra járnak.

„A legtöbb elválásnál ez így alakul, mi sem vagyunk kivételek, sajnos. Először úgy tűnt, sikerül megegyeznünk Natiról és a részletekről, de mégsem így történt. Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az enyémekkel, így bírósághoz fordultam, és remélem, mihamarabb hivatalos úton pontot teszünk ennek a végére” – mondta Hódi Pamela a Borsnak.

A gyerekelhelyezési keresetet már egyébként decemberben beadta a bíróságra, vagyis még azelőtt, hogy Berki Krisztián elkezdte volna telekürtölni a világot azzal, hogy új barátnője van.