Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán Viktor nem áll ki vitázni, mert a viták ideje lejárt

Orbán Viktor nem áll ki vitázni, mert a viták ideje lejárt

Magyarország miniszterelnöke az Országgyűlésben számtalan alkalommal vitatkozott már az ellenzék jelöltjeivel – hangsúlyozta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI megkeresésére annak kapcsán, hogy a napokban több ellenzéki vezető és szervezet is nyilvános vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt.

“A viták ideje lejárt, ez most a választók döntésének ideje”

– tette hozzá Havasi Bertalan.

Legutóbb – kedden – Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szólította fel Orbán Viktort, hogy “vitában védje meg az elmúlt nyolc év kormányzását”.

Karácsony Orbánnak: Nem bújhat el a vita elől

Karácsony Orbánnak: Nem bújhat el a vita elől Nyílt levélben kérte Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktort, hogy álljon ki vele egy vitára a választás előtt. Karácsony azt írta, Orbánnak “kötelessége kiállni”, ahogy megtette még 2002-ben, illetve ahogy elvárta 1998-ban Horn Gyulától, 2006-ban pedig Gyurcsány Ferenctől.

(MTI)