Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Így őrjöngött a sportriporter a történelmi magyar arany közvetítésekor

Így őrjöngött a sportriporter a történelmi magyar arany közvetítésekor

Nemcsak sporttörténelem, médiatörténelem is íródott a phjongcshangi olimpia csütörtöki versenynapján. Hiszen ahogyan téli olimpián egészen eddig nem született magyar aranyérem, úgy magyar tévéstábot sem mutattak még téli játékokon magyar arany születésekor.

Az M4 Sport operatőre nem volt rest saját kollégáit megörökíteni a Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba összeállítású váltó fantasztikus győzelme közben.

A videót itt megtekintheti.

Történelem: Magyarország téli olimpiai aranyat szerzett

Történelem: Magyarország téli olimpiai aranyat szerzett A férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltó az utolsó körökben megszerezte az első helyet a döntőben a pjongcsangi téli olimpián. A döntőben a hazai pályán rövidpályás gyorskorcsolyában taroló Dél-Korea, Kína, valamint a szintén nagyhatalom Kanada volt az ellenfelünk. A magyar váltó Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összetételben állt rajthoz.