Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Havas szerint szar minden, Berki Krisztiánt Schoberték hozták össze az új nőjével – A nagy bulvárszemle

Havas szerint szar minden, Berki Krisztiánt Schoberték hozták össze az új nőjével – A nagy bulvárszemle

Ha nem sikerült felpörgetnie magát, mert túl drága az automatás kávé a NAV-bekötés miatt, akkor ajánljuk a bulvárvilág legújabb történéseit, ezek majd beindítják a napot:

  • Kulcsár Edina szépségversenyző tényleg gyereket vár, már nem csak a lapok, de saját maga szerint is. (Bors)
  • Havas Henrik először beszélt azután, hogy néhány hónappal ezelőtt az ő képernyős lehetőségeit is elsodorták a szexuális zaklatási botrányok. „Mindenem nyugdíjba ment, de valójában az egész ország ment nyugdíjba. Úgy érzem, hogy egy roncsövezetben, lebontott ipari létesítmények között nem nőhet virág. Ami ma ebben az országban van, az borzasztó. Már jó pár éve nem tanítok egyetemen sem. Ennyi érdektelen, buta egyetemistát, mint ami most van, ez elképesztő.” (Blikk)
  • Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó azt mondja, ártatlan abban az ügyben, amiben azzal vádolják, hogy fiktív számlákkal manipulált, követett el adócsalást abban a déligyümölcsöket forgalmazó cégben, aminek tíz éven át volt a reklámarca. A sportoló azt mondja, az utóbbi nyolc évben mindene ráment erre a perre. „Nyolc éve megvonták a havi 300 ezer forintos olimpiai járadékomat, így elvitte a bank az otthonunkat. Semmilyen társadalmi szerepet nem vállalhatok, se filmbe, se tévésorozatba, se színházba nem kapok felkérést” – mondta. Szerencsére néhány hónappal ezelőtt negyedmilliárd forintos támogatást kapott az alapítványa. (Blikk)