Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Fillérekért adta Garancsi a reklámhelyeket egyes pártoknak

Fillérekért adta Garancsi a reklámhelyeket egyes pártoknak

Aki korán ébredt, 95 százalékos kedvezményt kapott, a többiek sajnos lemaradtak. Vajon ki lehet a nyertes?

Az ESMA Reklám Zrt. korábban sok baráti gesztust kapott a politikától. Most fordult a helyzet, a cég kedveskedik a politikának 95 százalékos kedvezménnyel. Garancsi István cége üzleti alapon nehezen értelmezhető árengedményt adott a választási kampány idejére a lámpaoszlopos elefántfül reklámtáblákra. A hirdetési helyek a kampány első napjára el is fogytak – írja a 24.hu.
KORÁBBAN A TÉMÁBAN:A Fidesz maga dokumentálta, hogy kijátszotta a plakáttörvényt

Az ESMA Zrt. a választási kampány teljes időtartamára csupán 10 ezer forintos bérleti díjat számol fel a közvilágítási oszlopokra szerelt lengőkaros reklámtábláiért. Ezzel a megdöbbentően alacsony árral gyakorlatilag 95 százalékos engedményhez juttatta azokat a pártokat, amelyeknek sikerült leszerződniük a meglevő reklámhelyekre.

Az igény biztosan nagy volt, ugyanis a cég honlapjára már a kampány első napján kikerült a közlemény: Sajnálattal tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy kapacitásaink nem teszik lehetővé további megrendelések elfogadását a 2018. évi országgyűlési választások kapcsán választási plakáttartók bérletére. Vagyis a bérelhető helyek gyorsan elfogytak, a lap szerint természetesen a Fidesz csapot le a remek üzleti ajánlatra.