Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Veszélyes dolog Németh Szilárd receptjéből főzni

Veszélyes dolog Németh Szilárd receptjéből főzni

Már csak azért, mert a Fidesz alelnöke huncutul megtréfálja olvasóit.

Amatőr és profi szakácsok milliói merednek most a monitorokra és a Csepeli Hírmondóra csalódottan: az ország talán Laci bácsinál is nagyobb séfje, és most nem a testalkatára, hanem a szakmai alázatára és a mesterségbeli tudására gondolok, szóval Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke ugyanis csúnyán félrevezette az olvasóit.

Forrás: Facebook/Németh Szilárd

Nem elég, hogy a téli olimpián két migráns elvette az aranyérem nyerésének esélyét két magyartól rövidpályás gyorskorcsolya váltóban, a szeretett alelnök annak esélyét orozta el, hogy normális ebéd kerüljön a tisztességes magyar asztalokra vasárnap.

A hajdani birkózó a január közepétől áprilisig, azaz az országgyűlési választásig kétheti lapból hetilappá duzzasztott Csepeli Hírmondóban a róla szóló hírek mellett kis kockás abroszos rovatot is kapott, Így főzök én címmel. A lapszám sűrítésére, konyhai szakszóval staubolására egyébként bruttó 32 millió forint többletet szavaztak meg a csepeli önkormányzati képviselők.

Forrás: Csepeli Hírmondó

Node a lényeg: „Tartalmas leves után jólesik egy kevéssé megterhelő fogás, így a levesben főtt csirkeszárnyra esett a választásom” – írja Németh (a receptet itt jól ki lehet nagyítani), majd a hozzávalók után rögtön bele is csap a pecsenyelébe. Az a baj, hogy itt már szó nincs levesben főzésről, ugyanis a szárnyakat tepsibe rakja. „180 fokos sütőben – főleg légkeveréssel – fél óra alatt ropogósra sül, de belül omlós marad” – állítja alelnökúr, de ez így már nehezen értelmezhető.

Németh Szilárd a napokban egyébként egy meglehetősen rasszista viccet adott elő, miközben arról beszélt, hogy Magyarországon túl sok a giroszos és a McDonald’s (ahogyan ő ejti: mekdánelc), bezzeg lacikonyhából milyen kevés van.

Ez csak azért szúrt szíven milliónyi hobbiszakácsot, mert a levesben főtt/sütőben sütött csirkeszárny mártásához Németh (Német(h)!) olyan migráns alapanyagokat is felhasznál, mint amilyen a szójaszósz, a narancs, vagy a szegfűbors.