Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Saját kutyáját ütötte a csomagtartóba a rendőr

Saját kutyáját ütötte a csomagtartóba a rendőr

Aki lemondott a jószágról, így az örökbe fogadható lesz.

Biztonságba került az a havanese kutyus, amelyet a minap Dányon bántalmazott egy egyenruhás rendőr – írja a Bors. A helyiek által csak kis Pötyiként is­mert, valójában Zora nevű ebről lemondott a gazdája, így átmenetileg az Állatvédőrség habilitációs kutyakiképzője és állatmentője, Tornóczky Anita vette magához.

Mint arról a Zoom.hu is beszámolt, országos felháborodást váltott ki az a videó, amelyen az látható, ahogy egy rendőr a szolgálati kocsija csomagtartója előtt tart egy kutyát, majd egy hatalmasat üt az állatba, amely ettől berepül a csomagtartóba. Kiderült: a bántalmazó G. István volt az eb gazdája, és azért ütötte meg, mert elszökött otthonról. A rendőrt az esetet követően feljelentették, és a vizsgálat lezárultáig felfüggesztették.

Teljesen jól van, ki­egyensúlyozott és kozmetikázott kislány, cuki rózsaszín nyakörvvel és pórázzal – mondta a lapnak Tornóczky Anita, végül pedig arról is szót ejtett, hogy mi lesz a havanese sorsa.

„Sikerült beszélnünk a rendőrrel, aki lemondott a kutyus tulajdonjogáról, és borzasztóan bánja a tettét. Olyan opció azonban nincs, hogy visszakerüljön hozzá. Viszont nálam sem marad hosszú ideig, amint az eljárás lezárul, örökbe fogadható lesz” – tette hozzá.