Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Telefon- és parfümtolvajokat keres a rendőrség

Telefon- és parfümtolvajokat keres a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/345/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2017. december 13-án 16 órakor egy Budapest VI., Andrássy úti üzletből parfümöket lopott.

Az egyik férfi 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, aki a bűncselekmény elkövetésekor piros kabátot, világoskék felsőt, kék farmernadrágot viselt.

A másik férfi 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, aki a bűncselekmény elkövetéskor sötétkék kabátot, sötétkék felsőt, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Szintén a hatodik kerüleit kapitányság keresi azt a férfit, aki február 3-án a Westendben lopott egy telefont az egyik mobilcég boltjában. Róla is készült videó.

A férfi 25-30 év körüli, körülbelül 175-180 cm magas, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball sapkát, barna kabátot és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)