Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Stadionláz Magyarországon: hólapátoló szurkolók segítségét várják

Stadionláz Magyarországon: hólapátoló szurkolók segítségét várják

Már kedden is komoly problémát okozott a Magyar Kupában a nagy havazás, az Újpest-Paks mérkőzés maradt el amiatt, hogy az újpesit pálya alkalmatlan volt a játékra. A másik érintett csapat, a Paks sincs sokkal jobb helyzetben, ők a szombaton esedékes bajnoki meccsük előtt a szurkolók segítségét kérik a pályára hullott hó eltakarításában.

„Az elmúlt napok havazását követően nagy mennyiségű vastag hótakaró borítja a Fehérvári úti stadion center pályájának füvét. A jelenlegi enyhébb időjárás miatt gépekkel nem lehet elvégezni a hó eltakarítását, mivel óriási károkat okoznánk vele a gyepszőnyegben. Maradt a hagyományos, vagyis a kézi megoldás, tehát a hólapátolás.

Természetesen mind élvonalbeli, mind pedig utánpótlás csapataink, és Klubunk összes dolgozója kiveszi részét a munkálatokból, de még így sem vagyunk elegen ennek a hatalmas feladatnak az elvégzésére.

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy munkájukkal segítsenek bennünket hozzá, hogy február 24-én, szombaton lejátszhassuk idei első bajnoki mérkőzésünket a DVTK ellen.

Várunk mindenkit február 22-én, csütörtökön 16 órától egy kis hólapátolásra. Tisztítsuk meg együtt közösen pályánkat a hótól!” – írja a honlapján a klub.

Hólapátot vinni kell. A Paksi FC még nem kapott új stadiont, folyamatban van, így itt még nincs fűtött gyep, hogy megelőzzék az ilyen jellegű problémák kialakulását.

(Rangadó)