Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Napi 30 pasival bújik ágyba, és imádja, hogy pénzt keres vele

Napi 30 pasival bújik ágyba, és imádja, hogy pénzt keres vele

Egycsapásra ismert lett egy prostituált az Egyesült Királyságban, miután felmerült a neve egy zsarolási ügyben.

A saját bevallása szerint jelenleg a 30-as éveiben járó Kirie Redfeld eredetileg ápolónőnek tanult, majd inkább úgy döntött a 20-as évei közepén, hogy a szexiparban próbál szerencsét. Bevezették a csoportos szexpartik világába, és rájött, hogy szereti ezt csinálni, ráadásul pénzt is kap érte. Később Németországba hívták felnőttfilmeket forgatni. Erről az időszakról annyit jegyzett meg, hogy

a világ legjobb pornóját a németek készítik.

Kirie jelenleg egy lakóautóval járja Angliát, amelyben a szolgáltatásait kínálja. Azt állítja, napi 30 férfi fordul meg az ágyában, de emiatt egyáltalán nem szégyenkezik. A vállalkozását bejelentette, könyvelést vezet és adózik a bevételei után, amit csak kevés prostituált mondhat el magáról a szigetországban. Nagyjából bármit elvállal, kivéve a durva vagy az állatos szexet, illetve 21 évnél fiatalabb kuncsaftjai sincsenek. A legfurcsább, hogy hat éve megházasodott, és zeneszerző férje tisztában van vele, mivel keresi a kenyerét.

Egyszerűen imádom, hogy a testemmel képes vagyok pénzt keresni

– nyilatkozta a The Sunnak, miután felmerült a neve egy zsarolási ügyben. Egy brit rendőr azzal fenyegetett meg egy férfit, nyilvánosságra hozza, hogy egy prostituálttal – azaz Kirie-vel – szexuális viszonyt folytatott, ha nem fizet 1000 fontot (350 ezer forintot). A tisztet saját kollégái tartóztatták le kamerák előtt, 18 hónapos börtönbüntetést kapott. A nő azt vallotta, ő maga ártatlan, és különben sem emlékezne rá napi 30 férfi után, kivel is feküdt le pontosan.