Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Felfüggesztették az állatkínzó rendőrt

Felfüggesztették az állatkínzó rendőrt

A parancsnoki kivizsgálás eredményeként a gödöllői rendőrkapitány az érintett rendőrt felfüggesztette és feljelentést tett az ügyészségen. Az állatorvosi vizsgálat alapján a kutya nem szenvedett sérülést – közölte Twitter oldalán a Magyar Rendőrség.

Tegnap óta bejárta a sajtót az a videó, amelyiken egy rendőr megüt egy kisállatot, az pedig a kocsija csomagtartójába repül. A 16 másodperces felvételt több tízezren megosztották, számos állatvédő csoport jelezte, hogy feljelentik a brutális rendőrt. A közleményből tehát nem csak az derül ki, hogy a Facebookon terjedő híreknek megfelelően valóban valahol Dány környékén történt az eset, az is világossá vált, hogy egy kutyát ütött meg a rendőr, nem pedig egy macskát.

Alexander Drayman

Kemény vagy Rendőr létedre basszam ki a szádat te rossz köcsög!!!! Kérem szépen felénk ilyen kemény faszu rendőrök vannak!!💪🏼💪🏼

A rendőrség a Twitteren hozzátette, elkötelezettek az állatok védelme iránt, illetve, hogy az esettel kapcsolatban parancsnoki kivizsgálást rendelnek el.