Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Élőben közvetítették, ahogy síró kislányuk előtt szexelnek

Élőben közvetítették, ahogy síró kislányuk előtt szexelnek

A szülőket nem zavarta, hogy a gyermek pár méterről figyeli őket. Akár börtönt is kaphatnak.

Hároméves gyermeke előtt kezdett szexuális aktusba egy fiatal pár az oroszországi Jaroszlavl városában – írja a Mirror. A 23 éves Jana Leonova és a 32 éves Nyikoláj Kosztenyevszki felügyeleti jogát felfüggesztették, miután a hatóságok vizsgálatot indítottak az incidens kapcsán.

A kislányt ideiglenesen kiemelték a családból és kórházba szállították, ahol fizikai és pszichikai orvosi vizsgálatot végeznek rajta.

A pár élőben közvetítette a szexuális együttlétét az interneten, amikor a gyermek betoppant a szobájukba a nyitott ajtón keresztül. A felvételeken nem látható, hogy a szülők bevonnák őt az aktusba, az viszont egyértelmű:

alig pár méterről kénytelen végignézni az eseményeket.

Miután a felnőttek végeztek egymással, a zavart, szipogó kislány annyit mond, hogy a nagymamája másnap megérkezik és ő elárulja neki, mi történt. Erre a szülők ingerülten, de összességében közömbösen reagálnak.

A videó nagy felháborodást váltott ki Oroszországban, miután elkezdett terjedni a közösségi médiában. A nyomozóhatóság szerint a pár akár börtönbüntetést is kaphat tettéért. A gyámügy közölte, hogy a kislány biztonságban van.