Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére a putnoki polgármester

Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére a putnoki polgármester

Alpári stílusban beszélt Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt. Az egyik résztvevő szerint Tamás Barnabás azt mondta, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott – írja a Hír TV.

Az egy hete lezajlott tanácskozáson az érintett települések polgármesterei a következő évek terveiről beszéltek, aztán a kötetlenebb beszélgetésnél Tamás belelendült alaposan:

“Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.”

A tanácskozáson részt vevő jákfalvi polgármester, Vilcsek Ernő is megerősítette az elhangzottakat, a putnoki polgármester nem akart nyilatkozni a TV-nek.