Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gulyás szerint az OLAF-nak pártot kellene alapítania

Gulyás szerint az OLAF-nak pártot kellene alapítania

Gulyás Gergely frakcióvezető sajtótájékoztatót tartott a Fidesz visegrádi frakcióülésén. A politikus a Stop Soros törvénytervezet és a migráció köré fűzte gondolatait, több nem is derül ki, ha az MTI híreit olvassuk.

A Magyar Nemzet azonban rákérdezett az OLAF ELios-ügyben készített jelentésére. Gulyás elmondta, hogy a Csalás Elleni Európai Hivatal már a 2014-es választások előtt is felhozta a problémát, és szerinte ez elfogadhatatlan. A Homolya Róbertet érintő vizsgálat kapcsán a frakcióvezető elmondta, ha az OLAF úgy érzi, hogy be kell szállnia a magyar választási kampányba, inkább alapítson pártot, mert ez a módszer komolytalan.

Gulyás Gergely szintén kampányfogásnak tartja a rezsicsökkentést ért támadásokat is, a miniszterelnökkel való vita viszont biztos, hogy nem lesz a kampány része, mert Gulyás szerint amíg nem látnak érdemi kihívót, nincs értelme erről beszélni.