Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

És arra gondolt már, hogy Elon Musk a legtökéletesebb gyilkosságot követte el?

És arra gondolt már, hogy Elon Musk a legtökéletesebb gyilkosságot követte el?

Ugye hogy eszébe sem jutott?! Pedig vannak, akik szerint az űrbe fellőtt Tesla volánjánál nem csak egy üres szkafander ül.

Elon Musk történelmet írt azzal, hogy korunk legnagyobb és legerősebb rakétájával kilövette azt a meggypiros Tesla Roadstert az űrbe, ami addig a sajátja volt. Amellett, hogy a kibelezett autó hasznos teherként szolgált a rakétához, sokak szerint ez volt az eddigi legnagyobb költségvetésű autóreklám is egyben.

Elon Musk megcsinálta: kilőtte a Tesláját a világűrbe

Elon Musk megcsinálta: kilőtte a Tesláját a világűrbe Útnak indították kedden a délután az Egyesült Államokból, a floridai Cape Canaveralban a SpaceX vállalat új, óriás rakétáját, amely kísérleti repülésére egy Tesla típusú elektromos autót is magával vitt.

Az autóról és a volánnál ücsörgő, Starman névre keresztelt báburól készült képek bejárták a világot, és én mondjuk sosem gondoltam volna, de ebből az lett, hogy az összeesküvés-elméletek rajongói gyorsan meg is találták maguknak az őrült ötlet feloldását. Méghozzá abban, hogy

Elon Musk megalkotta
a tökéletes gyilkosságot.

Eszerint a SpaceX űrruhájában nem egy bábu van, hanem egy halott embert ültettek a Tesla volánja mögé, és így soha senki nem fogja megtalálni a hullát, és senki sem fogja tudni azt sem, hogy ki az áldozat.

De ez még semmi, vannak, akik szerint a kocsi csomagtartójában is van egy hulla. Vagyis rögtön két tökéletes gyilkosságot sikerült az űrprogrammal elintézni.

És az érv, ami mindezt alátámasztja, csodálatos:

azért nem látni sehol sem vért,
mert az autó meggypiros.

(via Express)