Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schobert Norbert egy férfiba volt szerelmes fiatalon – A nagy bulvárszemle

Schobert Norbert egy férfiba volt szerelmes fiatalon – A nagy bulvárszemle
  • Tovább tart a Story-gála őrülete: a légtornász Rippel Feri új nőjével érkezett, akit ráadásul a gála előtti napon ismert meg! (via Blikk)
  • Delhusa Gjon életének aktuális szerelmének szülei sokkal liberálisabbak, mint mi: ameddig mi a mai napig nem tudjuk teljesen elfogadni Delhusát, addig a nála jóval fiatalabb szerelmének szülei már megtették ezt, és örülnek az énekesnek. (via Bors)
  • Megoperálják Dévényi Tibort, mivel nehezen mozog. Dévényi a csípőprotézise miatt terhelte túlzottan az egyik lábát, ami így nagyon könnyen kificamodott. (via Bors)
  • Az egy dolog, hogy Schobert Norbert Modern Talking rajongó volt fiatalon, de saját bevallása szerint szerelmes volt Thomas Andersbe. “Évekig szerelmes voltam Thomas Anders-ba, mert azt hittem, hogy nő. Nem láttam soha a klipet és amikor énekelt, akkor úristen, milyen gyönyörű női hang, aztán meg megláttam ilyen enyhe borostával, nyakláncban” – mondta a Fem3 beszélgetős műsorában Update Norbert.