Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hujber Ferenc újra elég furán viselkedett

Hujber Ferenc újra elég furán viselkedett

A Valami Amerika harmadik részének hétfői sajtóvetítésén értelemszerűen ott kellett lennie az egyik főszereplő Hujber Ferencnek, amit valószínűleg tenyérdörzsölgetve várt a magyar bulvár, hiszen Hujber az utóbbi időben mindig kapható volt pár fura vagy épp értelmetlen mondatra. Szerencsére most is megkapták, de ezúttal nem a menetrendszerű agymenést, hanem egyszerű elviharzást: a színész a Blikk szerint elég sápadt és sovány volt, nem kommunikált a kollégáival sem, és egyedüliként semmi személyes élményt nem mesélt.

“Én nem szeretnék mondani semmit, ha nincs kérdés” – adta tovább a mikrofont gyorsan, aztán a sajtótájékoztató után azonnal el is hagyta a helyszínt.

Ezért aztán természetesen egyáltalán nem tudhatta meg a világ, mi foglalkoztatja most épp Hujber Ferencet, de azért lehetnek rá okai: