Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hiesz György nagy hibának tartja a gyöngyösi visszaléptetését

Hiesz György nagy hibának tartja a gyöngyösi visszaléptetését

Hiesz Gyula az a férfi, aki a legnagyobb áldozata az MSZP legutóbbi politikai kabaréjának. Az történt ugyanis, hogy az MSZP-s Molnár Gyula bejelentette, hogy mégsem akarnak együttműködni Fodor Gáborral és a pártjával, de ha teszem azt Fodor egyéniben elindulna Gyöngyösön, ahonnan származik, akkor azzal tudnák támogatni, hogy nem indítanak ellene jelöltet.

Egy embernek nem szóltak csak erről, az MSZP gyöngyösi képviselőjelöltjének, Hiesz Györgynek, aki a hír hatására könnyek között lépett vissza a jelöltségtől, közben meg ki a pártból.

A kabaré ezzel még nem volt teljes, ugyanis végül Fodor sem indul Gyöngyösön, úgyhogy az MSZP másik embert indít a pozícióért.

A csalódott Hiesz György most a Hír Tv Egyenesen című műsorába ment vendégeskedni, ahol a következőkről beszélt:

  • ha Molnár Gyula csak annyit mond, hogy elefedkezett róla, ne haragudjon, akkor nem lépett volna ki a pártból, de a párt elnöke ennyit sem mondott neki,
  • nagy hibának tartja a döntést,
  • önsorsrontásnak tartja az MSZP viselkedését,
  • már január végén szóba került, hogy Fodor indulna a helyén, de nem tiltakozott, mert sokkolta a dolog.