Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gulyás Márton a Csillagok háborúján keresztül vezeti le, miért kell az összefogás

Gulyás Márton a Csillagok háborúján keresztül vezeti le, miért kell az összefogás

Gulyás Márton, a választási összefogást sürgető Közös Ország Mozgalom vezetője egy jópofa videóban magyarázza el mindenkinek, hogy miért lenne fontos április 8-án a teljes ellenzéki összefogás. A Csillagok háborújából vett analógiák nagyon könnyen értelmezhetővé teszik az egész kialakult helyzetet, a rövid videó pedig frappánsan foglalja össze a választási rendszer legkomolyabb problémáit.

A Közös Ország Mozgalom választási összefogásról szóló céljai nagyon logikusak, éppen ezért egyáltalán nem működnek Magyaroroszágon, hiszen a teljes összefogáshoz a pártoknak egy rövid időre félre kellene rakniuk a saját pecsenyéik sütögetését.

A videó egyébként tényleg jól sikerült a fiatalos hangvételnek köszönhetően talán eljut olyanokhoz is, akiket eddig nem tudott megszólítani a Közös Ország Mozgalom.