Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Elaludt vezetés közben az M6-os autópályán, a szalagkorlátnak csapódott

Elaludt vezetés közben az M6-os autópályán, a szalagkorlátnak csapódott

Egy magyar fedélzeti kamerás videó járja körbe éppen az internetet. A felvételen az látható, hogy az M6-os autópályán Pécs irányába Paks közelében egy autó letér a pályáról és a szalagkorlátnak csapódik, majd megáll. A balesetben senki sem sérült meg, mint később kiderült, a sofőr mögött ott ültek a gyerekei is.

A pályáról egy olyan helyen sodródott le a kocsi, ahol nem volt szalagkorlát, amikor elhagyja az úttestet, akkor a fedélzeti kamera szerint valamivel több mint 160 km/h-val haladt. A 43 éves sofőr, Winkler Dávid elmondta, hogy hónapokig vissza sem tudta nézni a videót, az ütközés után órákon át remegett a lába.

„Csodás, meleg idő volt, a srácokkal megálltunk ebédelni. Hosszú útra indultunk, nagyjából 130 km/h-val közlekedtem, a hasam tele volt, és elaludtam gyorsítás közben. Azt hiszem, 14-15 másodpercre hunyhattam le a szemem, aztán megtörtént. Arra ébredtem, amikor megállt az autó, de az egyik fiam, aki végig ébren volt azt mondta, egy örökkévalóságnak tűnt a dolog” – mondta a balesetező apa.

A baleset többi körülményéről, például, hogy mikori a videó egyelőre nem tudni többet.

(Daily Mail)