Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csisztu Zsuzsát megint átverte egy csaló

Csisztu Zsuzsát megint átverte egy csaló

Csisztu Zsuzsa, aki nemrég vette át a szakjogászi minősítésű diplomáját ismét csalók, egészen pontosan csaló áldozata lett. A tévériportert 2011-ben a semmiből feltűnő nigériai rokonok húzták csőbe, amikor egy nagy össztegű örökségért cserébe kértek körülbelül egymillió forintot, most pedig az derült ki, hogy az egykor sztárügyvéd, Busch Béla áldozatai között is ott volt.

Az ELTE egykori tanszékvezetője ellen sikkasztás, csalás, hivatással való visszaélés miatt folyik eljárás Oszter Sándorral közösen, miután kiderült, hogy sok tízmillió forintot csaltak ki emberektől, hogy az ügyvédi letétbe helyezzék el Buschnál, a pénzt viszont nem tudták visszaadni.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Busch áldozatai között van Csisztu Zsuzsa is, aki egymillió forintot bukott el amiatt, hogy a nyugalmazott tanszékvezetőnek adta letétbe a pénzét.

Busch összesen több mint 20 ismerősétől kért pénzt valamivel több mint félmilliárd forint értékben, egy idő után fel sem merült, hogy vissza akarná vagy vissza tudná fizetni a pénzt, ezért vádolják csalással is a sikkasztáson és a hivatallal való visszeélésen túl.

(Magyar Nemzet)

Borítókép: Csisztu Zsuzsa/Facebook