Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Baromfit akart lopni a láncfűrész-tolvaj, tetten érték

Baromfit akart lopni a láncfűrész-tolvaj, tetten érték

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 9-én 3 óra körül arról, hogy balmazújvárosi ingatlanjának udvarán tetten ért és visszatart egy ismeretlent, aki takarmányt és baromfikat akart ellopni tőle. A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek és elfogták K. Tibort, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 42 éves férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos összesen 20 hasonló bűncselekménnyel hozható összefüggésbe. A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás során több, bűncselekményből származó műszaki cikket, szerszámgépet, továbbá baromfikat találtak és foglaltak le.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály K. Tiborral szemben – szabadlábon hagyása mellett – 20 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

És igen, van kép a lopott pulykáról is:

Fotó: Police.hu

(Police.hu)