Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kampány másként: 32 millióért olvashatjuk Németh Szilárd receptjeit

Kampány másként: 32 millióért olvashatjuk Németh Szilárd receptjeit

Szeretik önök Németh Szilárd főztjét? Valószínűleg hamarosan szeretni fogják, ugyanis január közepétől áprilisig, azaz az országgyűlési választásig kétheti lapból hetilappá avanzsált a Csepeli Hírmondó, benne a Fidesz-alelnök kedvenc receptjeivel. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége. Mindezt úgy, hogy a Csepeli Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések, hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek – írja az Ittlakunk.hu.

Forrás: Facebook/Németh Szilárd

Mint megírtuk, az országgyűlési képviselők április 8-ai választása előtti kampányban 472 médium tehet közzé politikai hirdetést. A listán meglepetésre sem a Magyar Idők, sem a megyei napilapok, és ugye a Csepeli Hírmondó sem szerepel.

Arról, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg, Borbély Lénárd polgármester korábban így nyilatkozott: „Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Németh Szilárd a Csepeli Hírmondóban

De hogy áttérjünk végre a főzésre, a mostani számban „Családban élni jó – vasárnapi családi ebéd” címmel jelent meg a hajdani birkózó kis kockás abroszos rovata.

Németh Szilárd a tőle elvárható finomsággal kezdi a főzést. Mint a lap írja, „a mostani lapszámunkban egy klasszikus vasárnapi ebéd előételeit mutatjuk be”. Ennek jegyében az első recept mindjárt a kolbászos tepertőkrém. Az étek franciás könnyedségét 40 deka tepertő (természetesen mangalicából, magyar ember mi másból dolgozna?!) és tíz deka beléből kiforgatott csípős kolbász alapozza meg és egy nagy fej hagyma, valamint öt gerezd fokhagyma emeli ki.

Egy tartózkodó séf itt valószínűleg megállna és azonnal elküldetne a dietetikusáért, Némethnek azonban nem ez a stílusa, ezért lehengerlő, ugyanakkor megengedő módon tesz bele mustárt, ketchupot, paprikakrémet, sót, őrölt paprikát, borsot és köményt.

Mint azt Németh “Michelin-csillag” Szilárd megjegyzi, ez a kiváló előétel az egyedi fűszerezése, frissessége okán a táborokban mindig óriási siker volt, “a gyerekek úgy ették, mint a vett malac.”