Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tolvai Renit most Frenreisz Károly osztotta ki a posztja miatt – A nagy bulvárszemle

Tolvai Renit most Frenreisz Károly osztotta ki a posztja miatt – A nagy bulvárszemle

De hír még, hogy Mészöly Kálmán hamarosan hazamehet a kórházból, kiderült Till Attila második neve és felmentették a tüsszentő diákot büntető tanárt. Belenéztünk a bulvárlapokba, hogy az olvasónak már ne kelljen.

  • Azt már tegnap is megírtuk, hogy Tolvai Reni eléggé besértődött A Dalban Schell Judit kritikáján, és valami vicceskedő Instagram-poszttal reagált, majd törölte, az egész ügy kapcsán viszont egy másik zsűritag, Freinreisz Károly is megszólalt, és védelmébe vette Schell kritikáját. A rocker a Borsnak nyilatkozott.
  • A Blikk megszólaltatta a Szőke Szikla fiát, ifjabb Mészöly Kálmánt, aki elmondta, egyelőre nem lesz szüksége szívműtétre és úgy tűnik, gyógyszeresen is kezelni lehet édesapja koszorúér-szűkületét, vagyis napokon belül hazaengedhetik a kórházból.
  • Egészen felkavaróra sikerült Zalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertje az Erkel Színházban, ugyanis az énekesnő telt ház előtt fakadt sírva, a közönség pedig vastapssal vigasztalta. A Bors meg is szólaltatta, a lapnak ellmondta: „Nagyképűen hangzik, de megszoktam a si­kert és a szeretetet, de ez még engem is meglepett.”
  • A Blikk Potyautas című videójából kiderült, mi Till Attila második neve. Disclaimer: Tamás.
  • A Bors szerint felmentették a tüsszentő diákot büntető tanárt. A tornatanár a folyosón elmondta: sajnálja a gyerekeket, de nem érzi magát bűnösnek