Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tolvai Reni úgy behisztizett A Dalban Schell Judit miatt, hogy azt öröm olvasni – A nagy bulvárszemle

Tolvai Reni úgy behisztizett A Dalban Schell Judit miatt, hogy azt öröm olvasni – A nagy bulvárszemle

Hír még, hogy az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja elvesztette a házát és a szerelmét, ráadásul munkát is keres. Valamint az is, hogy nyilvános lesz a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő, Koller Katalin temetése.

  • Köhögős bosszúpornó, avagy Tolvai Reni eléggé besértődött A Dalban Schell Judit kritikáján. Illetve a műsorban még csak mosolygott, amikor Schell Judit kifejtette az énekesnőnek, hogy a dala nem az Eurovízióra való, és kritizálta a színpadi mozgást is. De aztán Tolvai Reni elviharzott az MTVA stúdiójából, majd kivágott a műsorból egy jelenetet, amin Schell Juditnak köhögőgörcse van, és azt megosztotta saját Instagramján. Azt írta aztán kommentben, hogy „Ha »fuck me« van akkor »fuck you back«!” Aztán persze később törölte a posztot – vagy valami ilyesmit ír a Bors.
  • Egy súlyos baleset, és megfordult Ambrus Zoltánnal az élet. Több mint 12 éve, hogy 2005 decemberében súlyos autóbalesetet szenvedett az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, amelyet csodával határos módon élt túl. Rehabilitációja hosszú volt és fájdalmas. Újra meg kellett tanulnia beszélni. Szerelmét és házát is elvesztette, ráadásul karrierje is tönkrement, és most még munkát is keres – írja a Kiskegyed.
  • A 2007-es Miss Hungary győztese, Koller Katalin rákban, 34 éves korában január 29-én hunyt el. A temetési szertartása nyilvános lesz, február 17-én délután négy órakor kísérik utolsó útjára a Krisztinavárosi Havas Boldogasszony-templomban – adta hírül a Bors. Koller Katalin édesapje azt írta Facebookon: „Kérjük a gyászunkban osztozókat, hogy Kata urnájához csak egy szál fehér virággal jöjjenek. Aki szívesen költött volna koszorúra, megteheti, hogy hagyományaink szerint kellő rangot adjon búcsújának. Kata na­gyon szerette a gyerekeket. Az ő örömét keresve, anyagi áldozatuk összegét szíveskedjenek az árva gyermekek javára, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, Budapest, MKB 10300002-20145639-00003285 számú számlára utalni. A közlemény rovatba írják be, hogy Koller Katalin és egy kötőjel után az adományozó család vagy cég nevét”