Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Utólag már mindent megtudhatunk Kylie Jenner terhességéről

Utólag már mindent megtudhatunk Kylie Jenner terhességéről

A Kardashian család legifjabb tagja, Kylie Jenner nemrég szülte meg első gyerekét, ami éles váltás ahhoz képest, hogy az eddigi nyilvános szereplései leginkább a melleiről, esetleg a fenekéről szóltak. Most viszont beütött a valódi sztori: még mindig csak 20 éves, gyorsan fel kellett nőni, állandó nyilvánosság előtt élni, blablabla. Még a szülés hangjait is felvették, de azt már kép nélkül, viszont az már biztos, hogy Jenner öt centire tágult ki, például, és ott volt mellett az egész család a nagy alkalom során.

A 11 perces videóban amúgy semmi olyan nincs, ami ne történne meg hasonló esetben, csak itt minden kicsit nagyobb: a barátok és család nem 1-2 pár cipőt vesz, hanem egy egész gardróbnyit, nem egy unalmas nővér mesél a szülés testi részéről, hanem Kim Kardashian, de például ugyanolyan lelkesen zabálja a gyorskaját, mint bárki más, aki hasonlót él át.

Nagyon elemezni rajta nincs mit, ez a világ elől elbújt Kylie Jenner legnagyobb dobása: bár továbbra is kevesen tudják, miért híres ez a lány, valószínűleg súlyos nézettségi rekordokat fog dönteni a terhességéről készült családi videó, hiszen eddig csak találgatni lehetett.

Persze ahhoz képest, hogy a leghíresebbé vált nővére házipornóval lett igazán A-ligás celeb, végülis ez a terhességet megörökítő darab nem is annyira kemény.