Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Foktői gyilkosság: reggelit adott az anyjának, azután szúrt

Foktői gyilkosság: reggelit adott az anyjának, azután szúrt

Új részletek derültek ki a szombati, foktői gyilkosságról. Mint megírtuk, a Bács-Kiskun megyei településen holtan találtak egy idős nőt. Az asszonyt feltehetően a lánya gyilkolta meg, aki a saját életének is véget akart vetni.

A Bors információi szerint a nő már nyolc éve gondoskodott szerettéről, elkeseredésében pedig már másoknak is beszélt gyilkossági szándékáról.

„Nagyon rendes asszony volt, a múlt héten is többször beszéltem vele az utcán. Láttam rajta, túlterhelte magát, jelezte is, hogy mire készül. Persze mondtam neki, hogy ne csináljon hülyeséget, de sajnos nem vettem komolyan. Nem gondoltam, hogy képes megtenni, hiszen nagyon szerette – mondta megtörten a lapnak az egyik szomszéd.

A 63 éves, korábban egészségügyben dolgozó asszony nem akarta szeretetotthonba vinni az anyját. Az elmúlt hónapokban viszont egyedül maradt vele. Szintén súlyos beteg férje ugyanis október óta kórházban van.

A Bors megtalálta az asszony lányát, aki éppen az édesanyjához készült a kórházba. Nyilatkozni nem szeretett volna, de annyit elmondott, édesanyjának tudnia kellett, ha nem sikerül az öngyilkosság, annak súlyos következményei lehetnek, ezért a lány szerint talán jobb lett volna, ha végigviszi, amit elkezdett.