Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alig pár snitt, de a Bosszúállók 3 új trailerétől kiráz a hideg

Alig pár snitt, de a Bosszúállók 3 új trailerétől kiráz a hideg

Ugyan az új előzetes nem mutat meg olyan sokat, mint a novemberben érkezett legutóbbi (amit itt snittről-snittre elemeztünk szét), de azért így is baromi hangulatos.

Az idei év egyik legjobban várt filmje kétségtelenül a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infifnity War), amelyben feltűnik a Marvel filmes univerzumának szinte összes jófiúja, hogy legyőzzék az elmúlt 18 filmben szép lassan beexponált Thanost.

Vannak drámai nézések Vasembertől (Robert Downey Jr.), Pókembertől (Tom Holland) és Dr. Strange-től (Benedict Cumberbatch); akad Vízióval (Paul Bettany) szemlátomást egyre közelebbi kapcsolatba kerülő Skarlát boszorkány (Elisabeth Olsen); feltűnik A galaxis őrzői teljes csapata; komoly félszemű Thor (Chris Hemsworth) és berezelt Loki (Tom Hiddlestone); a pajzsát maga mögött hagyó és szakállas renegát Amerika Kapitánnyá változó Steve Rogers (Chris Evans); na meg Fekete Párduc is (Chadwick Boseman), akinek szólófilmje jövő héten érkezik.

A film egyébként a Jim Starlins által írt 1991-es Végtelen hatalom című képregénye ihlette, amit az előző két Amerika Kapitány-film, A tél katonája és a Polgárháború direktorai, Anthony Russo és Joe Russo rendeznek.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án kerül a mozikba.