Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vona Gábor, a szegény ember Kiszel Tündéje

Vona Gábor, a szegény ember Kiszel Tündéje

Vona Gábor, a Jobbik elnöke úgy tűnik leginkább a sajtópereknek köszönheti, hogy tavaly óta 70 ezer forintot sikerült hozzátennie a 430 ezer forintnyi OTP Prémium értékpapírjaihoz, így már nem kevesebb, mint 500 ezer forintos megtakarítása van. A sok sérelemdíjról nekünk egyből Kiszel Tünde ugrott be, aki arról híres, hogy a bulvársajtó elleni perekből tartja fenn magát.

Vonának a bevallása alapján a Pesti Srácok kiadójától 600, a Ripost Média Kft.-től 700, a Modern Media Group-tól 400 ezres sérelemdíja jött be.

Hogy a politikus mire költi el ezt a pénzt, azt nem tudjuk. A pártelnök mindenesetre még mindig csak egy 15011 négyzetméteres legelőn osztozik fele-fele arányban 2016 óta, más ingatlanja nincs, gépjárművet is kénytelen nélkülözni. Hiába a sok per, vagyonnyilatkozata alapján nemcsak az összes magyar politikus közül az egyik legszegényebb. A pártkasszából a szokásos irodai felszereléseken túl egy munkáját segítő személyzetnek is fizet, de az sajnos az ő bevallásából sem derül ki, hogy mennyit. Ő is, mint a legtöbben, megelégszik azzal, hogy ebbe a rubrikába azt írja, a törvényben meghatározott értékben.