Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Volner János a takarékbetétre esküszik

Volner János a takarékbetétre esküszik

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője sem házat sem autót nem tüntetett fel, de eséllyel pályázna egy Gazdálkodj okosan! megnyerésére. Pénzét ugyanis a takarékbetétben tartja, egy év alatt több mint négymillió forintot takarított meg így.

A politikus továbbra is tag a Magyar Gárda Pest Megye Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.-ben, ahonnan elvileg nem származik bevétele.

A politikus igen hézagosan töltötte ki a nyilatkozatot, amiből az derül ki, hogy senkinek sem tartozik, de neki sem jön senki semmivel. Kiderül a dokumentumból, hogy munkáját asszisztens segíti, de az nem hogy mennyiért. Csak azt tudhatjuk meg, hogy a törvényben meghatározott értékben. Ezt a kifejezést egyébként gyakorlatilag minden politikus ellőtte annál a résznél, ami arra vonatkozik, hogy mit kap pártjától. A ködös megfogalmazás a irodahasználatra és az üzemanyagkártyára is érvényes Volnernél.