Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tuzson Bencének még megvan a vízforralója

Tuzson Bencének még megvan a vízforralója

Tuzson Bence 400 ezer forinttal csökkentette a bankhitelét. A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára valamire elpattintott 20 millió forintot egy év alatt, de hogy mire költötte ezt a pénzt, az nem derül ki a vagyonnyilatkozatából. Annál részletesebb viszont a bevallásnak az a része, ami a pártkassza használatára vonatkozik. Talán a fideszes politikus az, aki a legaprólékosabban számol be az irodai holmikról, összesen 28 tételt sorol fel.

Ebből kiderül, hogy továbbra is megvan a 2016-ban vásárolt vízforralója, tavaly óta még egy kávéfőzőt vásárolt az irodájába.

Feltüntette két cégét is, de megelégedett annyival, hogy a tavalyihoz hasonló módon beírta, ezekből 96, illetve 50 százalékos bevétel üti a markát. Hogy ez forintban kifejezve mit jelent, azt nem tüntette fel a politikus.