Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Révész Máriusznak bejött az ingatlanboom

Révész Máriusznak bejött az ingatlanboom

Révész Máriusz kerékpározásért és az aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztosnak 2017-ben havi 270 ezer forint bevétele volt lakáskiadásból. A kormánybiztos a jelek szerint követi az ingatlanpiaci folyamatokat, 2014-ben még csak havi 120 ezret keresett lakáskiadással (akkor is pont ugyanannyi ingatlanja volt).

A vagyonnyilatkozatot amúgy nem tekinti egzakt tudománynak, rendszeresen körülbelülre ír be tételeket. Lakáshitele például “körülbelül” 16 millió forint volt 2017-ben, előtte egy évvel “körülbelül” 17 millió, azelőtt meg “körülbelül” 18 millió. A lejárt életbiztosítási számláján “körülbelül” 11 ezer euró volt 2017-ben, ami elég különös, mert 2016-ban még csak “körülbelül” 10 ezer euró volt (a már akkor is lejárt számlán). Annyiban mondjuk nem különös, hogy a 11 ezer euró “körülbelül” elég közel van a 10 ezer euróhoz.

Révész Máriuszról az utóbbi években elég keveset lehetett hallani, 2006-ban viszont annál többet. Október 23-án részt vett a Fidesz 1956-os megemlékezésén, ami után kb. háromnegyed 8 körül a nyílt utcán rendőrök bántalmazták, minek következtében lapockája eltört, testén és fején zúzódásokat szenvedett.