Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Négy tonna lopott narancs került elő az autós üldözés végén

Négy tonna lopott narancs került elő az autós üldözés végén

Egészen szórakoztató autós üldözés zajlott le a napokban a spanyolországi Sevillában, ahol a rendőrök egy üldözés végén négy tonna narancsot találtak, miután a gyömölcsök kiborultak az üldözött autóból. A rendőrök két járművet kezdtek el üldözni, miután az autók egy furcsán hirtelen kanyart vettek, amikor a sofőrök kiszúrták a feléjük közeledő járőrautót. A földúton zajló rövid üldözés vége egy csomó letartóztatás lett.

Öt embert vettek őrizetbe az ügyben, mert nem tudák megmondani, honnan származik az autókban található irgalmatlan mennyiségű narancs. Először azt mondták, hogy nagyon messziről jöttek, és útközben szedték a narancsot. Ezt a rendőrök nem vették be, már csak azért sem, mert a narancsok jelöletlen zsákokba voltak gondosan becsomagolva.

Ezután azt mondták a rendőröknek, hogy saját fogyasztásra hordanak maguknál négy tonna narancsot, a rendőrök viszont hiányolták a dokumentációt, ami engedélyt adott volna ekkora mennyiségű narancs szállítására.

Végül a letartóztatás után kiderült, hogy nem sokkal a narancsoltvajok elfogása előtt jelentették a Sevillához közeli Carmonából, hogy egy hajóról ismeretlenek pontosan ugyanennyi narancsot loptak el.

(Europa Press)