Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lezsák Sándor szorgos hangyaként spórol és törleszt

Lezsák Sándor szorgos hangyaként spórol és törleszt

Sok újdonság nincs a közfelháborodás miatt végül lefújt, de eredetileg a Holokauszt-emléknapra időzített Horthy-emlékmise egyik szónokának, Lezsák Sándornak a vagyonnyilatkozatában. Az Országgyűlés fideszes alelnökének legjelentősebb vagyonelemei továbbra is az ingatlanai: felerészben tulajdonosa egy lakitelki családi háznak, továbbá három másik lakitelki földterületnek ami két szántó és egy szőlő.

A politikusnak megvan a 2016-ban vásárolt Volkswagen Polója, és – milliós összeget meghaladó értékű – könyvei, festményei. Bankoknak egy éve még 13,7 millió forinttal, magánszemélyeknek további 12 millióval tartozott, ezek azóta 11,5 illetve 9 millió forintra csökkentek. Megtakarítást Lezsák – a tavalyi évhez hasonlóan – nem tüntetett fel vagyonnyilatkozatában, írói honoráriumként 120 ezer forintot jelzett. Utóbbit a felerészben a tulajdonában álló bt-n keresztül vette fel, más céges érdekeltsége nincs.