Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lázár helyettese egy szekreterrel is gazdagabb lett 2017-ben

Lázár helyettese egy szekreterrel is gazdagabb lett 2017-ben

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának vagyonnyilatkozatában a nagy értékű ingóságok között idén már egy szekreter és iróasztal is feltűnik, amely(ek)hez ajándékozás útján jutott hozzá.

Lázár János helyettese a jelek szerint egyébként is vonzódik a mindenkori képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó gyűjteményekhez, hiszen már korábban is birtokolt festményeket, bélyegeket és régi könyveket.

Járművekből is a “fenszi” kategóriát kedveli: továbbra is tulajdonosa egy Mini gyártmányú személygépkocsinak,  és egy vitorlás kishajónak. Készpénze 3-ról 4 millióra nőtt, és idén már 5 milliós pénzintézeti számlakövetelést is feltüntetett vagyonnyilatkozatában.

Az állami vezetőknek adott juttatások között pedig már nem csak a szolgálati Skoda Superb szerepel, hanem az év végén kapott 250 ezer forint értékű Erzsébet-utalvány is.