Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kubatov Gábor megvette hatodik autóját is

Kubatov Gábor megvette hatodik autóját is

A Fradi-vezér Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató továbbra is vonzódik a veterán autókhoz és a ma már kevésbé korszerű CD-khez. Vagyonnyilatkozata szerint ugyanis továbbra is megvan négy darab Opel Kadettből álló flottája. Ezt még 2014-ben bővítette egy Suzuki terepjáróval, tavaly pedig Volkswagen Jettával.

Nem vált meg sokkal nagyobb, ezer darabos „CD-hanglemez” gyűjteményétől sem.

Az autószerelő végzettségű Kubatov két életbiztosítása is megvan összesen 2,815 millió forint értékben. Készpénzben 10 millió helyett már 10,6 milliót tart, ezen kívül 5000 eurónyi készpénze 5800-ra hízott, viszont elköltötte 5400 dollárját, ami olyan 1,5 millió forint. A Fidesz pártigazgatója megőrizte mind ügyvezetői tisztségét, mind pedig 3,34 százalékos tulajdonrészét a Fidesz pártalapítványának cégében, a Polgárok Háza Kft.-ben, ahol továbbra is ingyen dolgozik.

Más üzleti érdekeltségei sem változtak: egy autójavító cégben és egy betéti társaságban is fele-fele részben tulajdonos. Nem vált meg az elmúlt egy évben egyetlen ingatlanától sem, így továbbra megvan a farkasgyepűi, 30 négyzetméteres kertes üdülője, amelynek felerészben tulajdonosa. Képviselői fizetésén túl más rendszeres jövedelmet nem tüntetett fel, tartozása pedig sem bank, sem magánszemélyek felé nincsen.