Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bódi Sylviék kapcsolata szakításra van ítélve, Varga Viktor és Cynthia Dictator pedig már meg is tették ezt – A nagy bulvárszemle

Bódi Sylviék kapcsolata szakításra van ítélve, Varga Viktor és Cynthia Dictator pedig már meg is tették ezt – A nagy bulvárszemle

Természetesen a nap legjobb programja a teljesen tét nélküli politikusi vagyonnyilatkozatok átnyálazása, de azért érdemes szót ejteni a világ valóban fontos történéseiről, vagyis következzenek a bulvárhírek! Ja, a vagyonnyilatkozatok meg azért értelmetlenek, mert valójában senki sem kérheti számon, hogy abban miket állítanak össze-vissza a politikusok a vagyoni helyzetükről. Önök például elhiszik, hogy Orbán Viktornak nagyjából egymillió forint megtakarítása van összesen? Vagyis havonta kevesebb mint tízezer forintot tudott félrerakni miniszterelnökként? Na ugye. Szóval akkor a lélekmelengető bulvárhírek:

  • Dráma! Szakításra van ítélve Bódi Sylvi és a még házas Szente Vajk kapcsolata. Ezt nem én mondom, hanem Müller Rózsa jósnő, aki szerint nagyon nem jó ómen, hogy mindketten a kos jegy szülöttei. Müller észrevételeit a számmisztika is alátámasztja, bármit is jelentsen ez. A számmisztika szerint Szente Vajknak olyan párra van szüksége, aki bókokkal halmozza el, mígy Bódi Sylvinek olyanra van szüksége a számok szerint, aki nem igényel akkora törődést. (Bors)
  • Rékasi Károly és Détár Enikő nem nyilatkoznak a fiuk, Rékasi Zsigmond ügyében, akit a diáktüntetések egyik szervezőjeként vegzálnak mostanában a hatóságok. Nyilatkoztak viszont a színészpár hozzáértő rajongói, akik szerint Rékasi Zsigmond lejáratja a szüleit, kellett volna neki korábban pár atyai pofon, illetve, hogy 20 év múlva szégyellni fogja ezt a korszakát. A kommentelők mint mindig, most is igen bölcsek voltak. (Bors)
  • A Barátok közt színésze, Solti Ádám idén sem veszi el a barátnőjét, pedig már három éve eljegyezte. Az indoklás szerint idén a házépítésre koncentrálnak, valamint Solti szerint az esküvő napjáról a menyasszonynak kell döntenie, hiszen aznap „neki kell karcsúnak és gyönyörűnek lennie”. (Bors)
  • Maradjunk a szívek húrjainál: Cynthia Dictator és Varga Viktor megint szakítottak. A pár egy hosszabb szakítás után melegedett újra össze nagyjából egy évvel ezelőtt, de úgy néz ki, hogy a kapcsolatukban az új év új kezdetet is jelentett. (Bors)
  • Ugyanezen a vonalon a pozitív történetek kedvelői arról tájékozódhatnak, hogy Azurák Csaba első látásra szeretett bele feleségébe, amikor meglátta az akkor még a Tv2-ben szerkesztőként dolgozó nőt. Az ismerkedésük elején arra próbálta rávenni, hogy segítsen neki berendezni a frissen vásárolt lakását, amit a nő nem akart annyira, viszont fél évvel később már együtt költöztek Azurák otthonába, pont úgy, ahogy azt a műsorvezető korábban eltervezte. (Bors)
  • Csuja Imre kisebb balesetet szenvedett A mi kis falunk forgatásán. Hajfestés közben megégették a fejét. (Blikk)

Borítókép: Bódi Sylvi / Instagram