Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bánki Erik nagyon féltheti az életét

Bánki Erik nagyon féltheti az életét

A tavalyi 1,5 millió forint névértékű életbiztosítása helyett már 400 ezer euro, azaz több, mint 120 millió forint értékű életbiztosítás szerepel Bánki Erik idei vagyonnyilatkozatában.

A parlament gazdasági bizottságát vezető fideszes képviselő pénzintézettel szembeni tartozása is jelentősen megnőtt, 56 millióról 242,6 millióra emelkedett. Szántóból tavaly szépen bevásárolt, így a 2016-os 42 hektár után tavaly már 180 hektárt birtokolt.

Továbbra is a BMW-ket kedveli, van egy személygépkocsija és két motorkerékpárja is a német gyártótól. 2017-ben megtartotta gazdasági érdekeltségeit, összesen hét cégben rendelkezik kisebb-nagyobb részesedéssel.

Bánki egyébként a 24.hu korábbi cikke szerint ismeretlen eredetű vagyonból, 70,6 millió forint értékben vett 2013-ban Opimus-részvényeket. A cég később Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került.