Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szívinfarktust kapott a Fradi 36 éves volt futballistája

Szívinfarktust kapott a Fradi 36 éves volt futballistája

A hétvégén szívinfarktust kapott Takács Ákos, a Ferencváros és a Győr korábbi futballistája.

“Hétvégén sajnálatos esemény történt a csapat háza táján, edzőnk, Takács Ákos szívinfarktust kapott” – adta hírül Facebook-odalán a Ferencvárosi FC, amelynek a 36 éves Takács jelenleg az edzője. (Az FFC egy, a Fradi-szurkolók alapította amatőrligás futballcsapat. )

A korábbi futballista a híradás szerint kórházban van, “de jól, pihenéssel lendül át ezen a nehéz helyzeten.” Az FFC posztja azt is írja, hogy a csapat teljes mellszélességgel kiáll mellette.” Az edzőt helyett ideiglenesen az egyik játékos, Tánczos Tibor vezényli az edzéseket.

Takács Ákos két hét múlva, február 14-én lesz 36 éves. NB I.-es pályafutása során az FTC-ben, a Bp. Honvédban és a Győri ETO-ban is megfordult. Az FTC-vel 2004-ben, az ETO-val 2013-ban lett bajnok, mindkétszer Pintér Attila edzősége alatt. Takács ötszörös magyar válogatott, 2005-ben, Lothar Matthäus szövetségi kapitánykodása idején szerepelt a nemzeti csapatban, gólt is lőtt a Málta elleni vb-selejtezőn. 2014-ben vonult vissza a profi focitól sérülés miatt. (via Üllői út 129)

Borítóképünkön Takács Ákos már győriként küzd a fradista Böde Dániellel a Győri ETO FC-Ferencváros mérkőzésen a győri ETO Parkban 2013. május 12-én, MTI Fotó: Illyés Tibor