Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Michelisz Norbert új csapatba igazol

Michelisz Norbert új csapatba igazol

Alighanem csapatot vált Michelisz Norbert, a túraautó világbajnokság (WTCC) tavalyi szezonjának második helyezettje. A Hondával való több éves együttműködés után valószínűleg a dél-koreai Hyundai csapatához igazol, az idő közben világkupává átminősített, a WTCC helyén futó túraautó sorozatban, a WTCR-ben – írja a Motorsport.com.

Michelisz ezzel elég komoly babérokra törő, ütőképesnek tűnő istálló tagja lehet. A Hyundai ugyanis az elmúlt év utolsó néhány futamára készült el a TCR szabályok szerint épített autójával, és noha nem voltak az autóban korlátozások – szemben a mezőny többi tagjával –, de igen ellenállhatatlannak tűntek a dél-koreai gépek.

Ha összejönne a megállapodás, akkor az is biztossá válna, hogy a sportoló egyik nagy terve, amely szerint saját csapatában versenyzik a WTCR-ben, nem válna valóra. A meglebegtetett hír néhány órán belül hivatalossá válhat, miután a sorozat nevezési határideje január 31-én jár le.