Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Diákparlament nevével visszaélve fenyegetnek az ország megbénításával

A Diákparlament nevével visszaélve fenyegetnek az ország megbénításával

Minden eddiginél nagyobb akcióra készül a Diákparlament, miután olyan értesülések jutottak el hozzájuk, hogy Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere nem fogja támogatni a január 19-én kihirdetett 12 pontjukat.

Gyetvai Viktor szervező közleményében úgy fogalmazott: február 1.-én csütörtökön

meg fog bénulni az ország,

mely kellemetlenségekkel fog járni a lakosság számára.

„Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy ez az egész ország érdekeit fogja szolgálni. Várhatóan az internet is le fog egy rövidebb időre állni, ugyanis akciónkhoz csatlakozik a magyar Anonymus is” – tette hozzá.

Gyetvai szerint a csütörtöki teljesen spontán alulról szerveződött esemény lesz, amiben sem a pártok sem más civil szervezetek nem vesznek részt. Azok, akik csatlakozni fognak hozzánk, mint magánemberek teszik és nem pártok képviselőiként – írta.

FRISSÍTÉS: Visszakérdeztünk Gyetvai Viktornál a levél tartalmára, és a Független Diákparlament egyik alapítója, szervezője elmondta, hogy nem ő küldte az ország megbénítását ígérő levele. “Nagyon kedves megtisztelő, hogy valaki olyan fontos embernek tart, hogy a nevemben levelet küld” – mondta Gyetvai a Zoom.hu kérdésére. A január 19-i Ne menj suliba megmozdulás egyik szervezője világossá tette, hogy senkinek nem szeretnének semmilyen kellemetlenséget okozni abban az esetben sem, ha Balog Zoltán emberminiszter nem válaszolna 12 pontjukra.